Wie is EARmo en wat doet EARmo

EARmo is in 1990 opgericht door mensen afkomstig uit de hoortoestellen industrie. Kennis en ervaring uit deze branche werd aangewend voor de ontwikkeling, productie en verkoop voor de persoonlijke, op maat gemaakte, EARfoon gehoorbeschermers van EARmo.

EARmo heeft haar hoofdkantoor in Zwolle met daarnaast vertegenwoordigingen in Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Engeland, Duitsland, België, en Aruba.

EARmo produceert voor Nederland en haar vertegenwoordigingen in het buitenland de gehoorbeschermers. Gespecialiseerde laboratorium medewerkers met een enorme ervaring staan garant voor comfortabele, goed in het oor zittende EARfoon gehoorbeschermers. Gelijktijdig waarborgen de door EARmo ontwikkelde filters in de EARfoon gehoorbeschermers een goede spraakverstaanbaarheid in combinatie met een zeer goede demping.

In Nederland stuurt de verkoop binnendienst van EARmo ervaren buitendienstmensen aan voor het aanmeten en afleveren van de EARfoon gehoorbeschermers in de industrie. Particulieren kunnen op meerdere plaatsen in het land gehoorbeschermers laten aanmeten. EARmo en haar laboratorium zijn Lloyd’s ISO 9001:2015 gecertificeerd. Daarnaast zijn de EARFoon gehoorbeschermers en aanverwante producten voorzien van het CE-kenmerk.

“Noise is bad, and hearing impairment is irreversible.
You can prevent hearing impairment with our EARfoon hearing protectors”

Muziekfilter

Speciaal voor musici, dj`s, concert en festivalbezoekers leveren wij otoplastieken met een muziekgel...

Continue Reading

Communicatiesystemen

De EARfoon is ook te gebruiken met diverse communicatiesystemen, zoals bijvoorbeeld portofoons, Ipod...

Continue Reading

De EARfoon EF4, de universele gehoorbeschermer

De EARfoon EF4 is een universele gehoorbeschermer die door zijn vormgeving in ieder oor past en zodo...

Continue Reading
(EU) 2016/425 certified by PZT GmbH (EU-ID:1974)